Toepassingen Qomo Visualisers

Visualisers, wat zijn het en waar kunnen ze voor gebruikt worden?

Een visualiser is een digitaal presentatie- en leermiddel. Ze kunnen elke vorm van materiaal zoals foto's, boeken en 3D-objecten snel weergeven en biedt een hoge resolutie uitgangssignaal voor video en data projectoren, monitoren, interactieve whiteboards of video-conferencing systemen.

Vroege visualisers, of document camera's, waren inderdaad alleen dat. Camera's om documenten weer te geven. Ze zijn ontwikkeld om gemakkelijk originele documenten, plannen en tekeningen rechtstreeks weer te geven zodat het niet meer nodig was om uitgebreide preparaten (speciaal bereide slides) te maken zoals bij het gebruik van een overhead projector.

classroomEchter, de beschrijving document camera dekt de huidige modellen niet meer. Sinds die begintijd van document camera's hebben ze zich ontwikkeld tot digitale visualisers met moderne connectiviteit en broadcast opties. Vanwege de huidige multifunctionaliteit en vele speciale voorzieningen is de naam; visualisers nu meer geschikt. Natuurlijk zijn onze visualisers ook nog steeds het beste apparaat voor het weergeven van documenten. Maar tegenwoordig kunnen ze veel meer doen.

 

De visualiser is een kosten-effectief, tijdbesparend, en eenvoudig te gebruiken hulpmiddel voor dagelijks gebruik. Er zijn verschillen in draagbaarheid, prijs en functies voor iedere behoefte en budget. Je enige beperking is je eigen fantasie, je zal elke dag een nieuwe manier bedenken om de visualiser te gebruiken.

Typische toepassingen en industrieën voor een visualiser zijn onder andere: Gebruik als leermiddel in een klaslokaal, zakelijke trainingen, conferenties en bijeenkomsten en medische activiteiten (bijvoorbeeld onderzoek, telegeneeskunde en afstands diagnoses)

Respons Systemen